Sosyal Okul Projesi Kapsamında Okul Tanıtım Video

Erasmus+ kapsamında Romanya ve Portekiz  ziyaretlerimiz

May

Öğrenci Koçluğu Kapsamında Danışman Öğretmenimiz Ali UDUL örencileriyle haftalık görüşmesi sonrası kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

May

Okulumuz, Fatih Ortaokuluna Materyal, Kitap, kırtasiye yardımında bulundu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Sivil savunma faatliyetleri kapsamında tüm öğrencilerimize deprem, yangın ve doğalgaz kriz öncesi, sırası ve sonrası neler yapılacağına yönelik öğrencilerimizin tamamı bilgilendirilerek ilgili  videolar sınıflarda izletildi.  Sivil savunma eğitiminden sonra  deprem, yangın ve doğalgaz tatbikatları gerçekleştirilmiştir.

May

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Atletizm erkekler 1200 metre yarışmasında okulumuz öğrencisi Oğuz Kaan Özkaya İlçe birincisi, Ahmet Sezer ise ilçe ikincisi olmuştur. Kızlar 400 metre koşusunda Sudenaz Tumbuloğlu ilçe birincisi olmuştur. Erkekler 4x100 metre bayrak koşusunda takım olarak ilçe birinciliğiyle, kızlar 4x100 metre bayrak koşusunda ise ilçe üçüncülüğüyle turvuvayı tamamladık. Desteklerinden dolayı beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca dereceye giren değerli öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz.

Okul Broşür ve Afiş Çalışmaları

Okul gazetemizin Nisan ve Mayıs sayıları Çıktı

May

Okulumuzda kurum kültürünü artırmak adına her ay film kulübümüzün belirlediği bir film izlenip değerlendirilmektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Kurum Kültürümüzü geliştirmek adına tüm öğretmenlerimiz ve eşleriyle yemekli sohbetten etkinliği düzenledik. Etkinlik sonrası müzik öğretmenlerimiz bizlere şarkı söyleyerek bizleri  motive ettiler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Kevser Tanırlı ve öğrencilerimiz okul bahçesine Kiraz fidanı diktiler.

May

Okul Koromuz yaptığı çalışmaları veliler ve öğrencilere sundu.

Enerji Tasarrufu ile İlgili Slogan, Resim ve Afiş Çalışmalarımız

Erasmus+ İtalya Ziyaretimiz

May

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında öğretmen, öğrenci ve velilerimizin kitap okuma saati