May

Okulumuz tüm öğrencileri ile ilçe halk kütüphanesini ziyaret etti, tüm öğrencilerimiz kütüphaneye üye oldu ve ödünç kitap aldı.

May

Okulumuzda Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında her ay bir kitap okunup değerlendirilmektedir. Bu kapsamda öğretmenlerimiz bu ay Sabahattin Ali'nin Kuyucaklı Yusuf eserini okuyup daha sonra kitap değerlendirmesi yaptılar. Bu projede emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulda ortak kitap okuma etkinliğimiz

May

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda ayın kitap kurdu  olan öğrencilerimiz aşağıda belirtilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Çalışmalarından dolayı Edebiyat zümresi öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Akademik Başarıyı Artırma ve Gaziantep Okuyor Ben Okuyorum projesi kapsamında okulumuz bahçesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir

May

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuzda 12/05/2022 tarihinde bilim fuarı açıldı. Bilim Fuarı´nın açılışına Şube Müdürümüz, Tübitak İl yöneticimiz, Okul Müdürleri ve velilerimiz katıldı.

Öğrencilerimizin uzun süren araştırmaları sonucunda hazırladıkları  proje ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

May

Akademik başarıyı artırma projesi kapsamında oluşturulan proje panosunu ve bu ay yapılan çalışmamız

Mrt

Öğrencilerin  görev ve sorumluluk duygularının gelişmesini, toplum içerisinde kendilerini doğru ifade edebilmelerini, hızlı ve doğru karar verebilmelerini  ve centilmence rekabet edebilmelerini geliştirmek amacı ile okulumuzda bilgi yarışması yapılmıştır. Katkılarından dolayı rehberlik servisine, değerli jürimize ve soruları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12. Sınıf öğrencilerimizle Gaziantep Üniversitesinde Meslek Bölüm Tanıtım ve Kariyer Fuarına katıldık. Üniversitelerin tanıtım standlarını gezdikten sonra konferans salonlarında seminerleri takip ettik. Tıp, hukuk, mühendislik, eğitim fakültesi bölümleri, sağlık bölümleri gibi bir çok bölümün tanıtım semineri ve kariyer planlama ve motivasyon seminerine katıldık.

Mrt

Satranç tahtası insan zihninin jimnastik salonudur.

*Pascal

Mrt

İstiklâl uğrunda, namus yolunda can veren Mehmedin yattığı yerdir.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır . Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda düzenlenen törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize ayrıca okulumuz korosunun günün anlam ve önemine uygun müzik dinletisini hazırlayan Müzik Öğretmenimiz Leyla Maraş'a teşekkür ederiz.