Eyl

Eylül dönemi sorumluluk sınavı  takvimi

“FOR Peaceful Schools, AGAINST Bullying” KA229 projemizin hareketlilikleri

“Clean Your Environment to Clean Your Soul” KA229 projemizin hareketlilikleri

Ock

Ocak ayında  "Kitap Kurdu"  unvanını 10-B sınıfıdan Hülya Kuvvetli adlı öürencimiz hak etmiştir.

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi ve 20 Ocak 2023 günü öğrencilerimize karneler ve kazandılarsa belgeleri armağan edildi.

Ock

Okulumuz müstahdemlerinden Ali Uzun takdir Belgesiyle ödüllendirildi.

Ock

Proje kapsamında oluşturulan okuma halkaları, okuma faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.

Kas

Okulumuz erkek futsal takımı ilçedeki rakiplerini geride bırakarak il turnuvasına gitmeye hak kazanmıştır.

Kas

Gazi Mustafa Kemal vefatının 84. yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anıldı.

Kas

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okul bahçemizde ve ilçe tören alanında yapıldı.

Okul-Aile Birliği Toplantısı Yapıldı.

Eyl

Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde TÜBİTAK 4007 Bilim Fuarı kapsamında Şamil Tayyar Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa katıldık.

Eyl

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile öğrencilerimize il içinde gezi düzenlendi. Birçok müze ve ören yeri ziyaret edildi. Sayın valimiz Davut Gül, belediye başkanımız Fatma Şahin ve emeği geçen diğer hayırseverlere teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılı sene başı deprem tatbikatı tamamlandı.